Hi, How Can We Help You?
  • آدرس: پانزده خرداد، انتهای بازار آهنگران، بازار چهل تن، سرای خوانساری ها، عطاری صادقی پور
  • شماره تماس: 02155629100

Blog

خرداد 15, 1399

گیاه گلپر

گلپر (Heracleum persicum) گیاهی گلدار، علفی و چندساله از تیرهٔ چتریان است. این گیاه بومی ایران است و در ناحیه‌های نمناک کوهستانی ایران و مناطق پیرامونی می‌روید. همهٔ گونه‌های سردهٔ گلپران معطر هستند و برخی گونه‌ها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه کاربرد دارد. در لرستان(قسمت بختیاری نشین) تحت عنوان (کرسو)شناخته می‌شود و به کباب اضافه میکنند. درمازندران این گیاه (کولیک) نامیده می‌شود و در غذای معروف باکله پته (باقلا پخته) به عنوان ادویه استفاده می‌شود. گونه‌های دیگری از گلپر (مثل گونه کاندیکانز) در صنعت داروسازی و همچنین طب سنتی کاربرد دارد.

خواص گیاه گلپر

  1. ضد التهابی:
    این گیاه، خواص ضد التهابی مشخصی دارد. بنابراین برای درمان بیماری هایی مانند ورم مفاصل و نقرس مفید است. اینها التهاب مفاصل استخوان هستند و می توانند باعث درد شدید شوند. با کاهش تورم, درد در بیماران ورم مفاصل و نقرس کاهش می یابد.
  2. خواص ضد درد گلپر:
    بررسی هایی بر روی خواص ضد دردی این گیاه انجام شد. استفاده از این گیاه، برای درمان زخم های پوستی توصیه می شود. کاربرد عصاره گیاه روی زخم ها، به ضد عفونی کردن آن ها و جلوگیری از گسترش آن ها کمک میکند.
  3. تاثیر گلپر بر بیماری های عروق کرونری:
    مطالعه سطوح چربی در گروه هایی از بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر، نشان داد که پس از تجویز عصاره گلپر, میزان تری گلیسرید سرم خونی در گروه بیماران کاهش معنی داری پیدا میکند. مطالعات کوتاه مدت به هیچ بهبود قابل توجهی اشاره نکردند.
    شما می توانید مکمل دوره های طولانی مدت گلپر را مصرف کنید و ببینید که آیا تفاوتی ایجاد می کند یا خیر.