Hi, How Can We Help You?
  • آدرس: پانزده خرداد، انتهای بازار آهنگران، بازار چهل تن، سرای خوانساری ها، عطاری صادقی پور
  • شماره تماس: 02155629100

Blog

اردیبهشت 24, 1399

خواص کبابه چینی

کبابه چینی میوه گیاهی است و گیاه آن درختچه ای است بالا رونده و برگ های آن بی کرک چرمی، متناوب و بیضی است. گل های نر و ماده روی دو پایه جدا و میوه آن شبیه حب بلسان به حجم فلفل معمولی و کروی و قطر 5 میلیمتر و دارای دم دراز است. رنگ پوست خارجی آن تیره و مایل به سیاه و چروکدار و مغز آن سفید خوش بو و طعم آن تند است.

کبابه چینی در اغلب کشورها بخصوص در چین، اندونزی و سوماترا انتشار دارد. در ضمن در بعضی از نواحی کشورها از جمله در برونئی، مالزی و هندوستان نیز کاشته می‌شود.

ترکیبات شیمیایی کبابه چینی

اسانس روغنی فرّار شامل سسکی ترپن هاپدرات، کوببیک اسید، کوببین، کادینن، سینئول، دی پنتن، کارن، سابینن، پی نن، کامفن، آزولن و تورپی نئول در آن مشخص شده است.

فواید کبابه چینی

ضد التهاب مجاری ادراری (پیشابراه) و کاهنده ورم روده، محرک اعصاب و تقویت کننده حافظه، مقوی معده و کاهنده ترشحات برونش‌ها، ضد آسم و خلط‌آور، بادشکن و کاهنده قند خون، تحریک کننده اشتها و هضم کننده غذا، مسکن سرفه و ضد تهوع، بازکننده گرفتگی‌های عروق و خارج کننده سنگ مثانه، التیام‌بخش زخم‌های بد بو و متعفن دهان و صاف کننده صدا و آواز می‌باشد. در ضمن برای عفونت مجاری تناسلی و ادراری، بیماری‌های آمیزشی (سوزاک)، اسهال خونی، سردرد مزمن، اختلالات معده، هیستری، برونشیت، تکرر ادرار، سرگیجه، رعشه و روماتیسم نیز مفید است.